Nyilvánosan megszégyenítette II. Erzsébet királynőt Meghan Markle

Horizontal CONCERT ON STAGE HEADSHOT ROYAL FAMILY
Duchess of Sussex Meghan Markle speaks during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Harry herceg és felesége, Meghan Markle közel két év után együtt az Egyesült Királyságba látogattak. A házaspár az Invictus Games megnyitóján tartott előadásokat, illetve a királynő és Károly herceg is fogadta őket, de Meghan ezt egészen sajátos módon hálálta meg.
Vágólapra másolva!

Az Invictus Gamesen mondott beszédében Harry felesége keményen odaszúrt a brit uralkodónak, alig néhány nappal annak 96. születésnapja előtt. "Köszönjük a szolgálatot, és köszönet minden itt lévő családnak és barátnak, akik támogatták önöket az úton. Mert ez szolgálat, ez odaadás, és ez az Invictus család" - fogalmazott Markle.

Forrás: AFP/Angela Weiss

A Daily Mail szerint ez a néhány mondat azért is sokatmondó, mert amikor két évvel ezelőtt Meghan és Harry úgy döntöttek, kilépnek a királyi családból, a bejelentésben a királynő is a szolgálat szót használta, kitérve arra, hogy a házaspár már „nem folytatja a közszolgálati élettel járó felelősséget és kötelességeket".

A bennfentesek attól félnek, hogy Harry és Meghan II. Erzsébet királynő júniusi, platina-jubileumának ünnepségét is tönkreteszi majd egy bántó megjegyzéssel vagy tettel - írja a Ripost.