Törölték a népszerű énekesnő összes dalát a YouTube-ról, 400 millió megtekintés tűnt el

Álarcos énekes Zsiráf jelmez Halastyák Fanni Nemazalány
Vágólapra másolva!
Halastyák Fanni, ismertebb nevén Nemazalány népszerű énekesnő Magyarországon, akit több mint 287 ezren követnek az Instagram oldalán lifestyle tartalmai miatt. Fanni 3 évvel ezelőtt robbant be a köztudatba Petőfi Sándor című slágerével, amit közösen Lil G-vel készítettek el, a dal már meghaladta a 16 millió megtekintést is. A fiatal énekesnő nemrég szomorú hírt közölt a rajongókkal: feltörték a Last Projekt Records YouTube csatornáját, amiről az összes tartalmat törölték.
Vágólapra másolva!

"Tisztelt Hallgatók! Sajnos igaz a hír...Tegnap késő este a YouTube csatornánkat ismeretlen tettesek, ismeretlen országból feltörték, eltűntettek minden tartalmat, és átírták a nevét. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy minél hamarabb visszaállítsuk a csatornát az eredeti állapotába és visszakapjuk azt, amiért évekig keményen dolgoztunk" - írta friss közleményében a kiadó.

Nemazalány elmondta, hogy nem tudja, hogyan tudták feltörni a csatornát, a rajongók nagyon szomorúak voltak a hír hallatán - a csatornáról 400 millió megtekintés tűnt el.