Brutális szettben vonult be a fesztiválra Vajna Tímea – videó

Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
A napokban zajlik az amerikaiak egyik legnagyobb könnyűzenei rendezvénye, a Coachella, melyre Vajna Tímea is ellátogatott.
Vágólapra másolva!

Ilyenkor az amerikai sztárvilág színe-java Kaliforniába látogat, ahol minden évben megrendezik a híres Coachella nevű fesztivált. Az eseményre jellemző, hogy a hírességek vadabbnál vadabb szettekben vonulnak fel, akik kész divatbemutatót prezentálnak.

Andy Vajna özvegye sem hiányozhatott a rendezvényről, melyre egy igen merész öltözetet választott. Tímea teljesen feketébe öltözve, szinte csak fehérneműben mutatta meg magát. Szoknyája – mely csak hátul takar valamit – alá combfixet és harisnyakötőt húzott, melyhez egy fekete csipkés melltartót társított. Kiegészítőjeként vonult vele egy barátnője, aki hasonló stílusban.

https://www.instagram.com/timeavajna/

Az özvegy által közzétett videóban egyre kevesebb ruhában tűnnek fel a hölgyek. A felvétel végén Vajna Timi már csak egy szál mélyen dekoltált fürdőruhában és neccharisnyában látható, melyhez hosszúszárú csizmát társított. Ha nem indul a videó, itt megnézheti.