Tavaszi újdonságait kódolatlanul tette elérhetővé a Da Vinci TV-csatorna.

Még napokig kódolatlanul érhető el a Da Vinci csatornája a PR-Telecom és a Tarr Kft., a kábeles távközlési piac fontos szolgáltatóinak kínálatában, összesen közel 200 ezer háztartásban. A csatorna a tavaszi megújulás időszakában számos hasznos kapcsolódó műsort kínál, a Föld Napja alkalmából pedig külön összeállítással jelentkezik.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Április 22-én a Föld Napja alkalmából a csatorna olyan műsorokat sorakoztat fel, amikből olyan tippeket és trükköket tanulhatunk, hogyan legyünk ökotudatosak, és tartsuk tisztán a bolygót. Egyszerű módszereket ismerhetünk meg, hogy minél kisebb hatással legyünk a környezetre. Az apró, de folyamatos változások sokat jelenthetnek. Csak egy bolygónk van, ezért mindenki próbálja megóvni! – ennek szellemében készült a délután 13:30-tól egészen hajnalig tartó speciális programblokk, mely a csatorna népszerű műsoraiból ad tematikus válogatást.

A kódolatlan időszakban a Tarr Kft. kínálatában a 66-os programhelyen, a PR-Telecom kínálatában pedig a 130-as csatornahelyen nézhető minden előfizető számára az ismeretterjesztő csatorna.