Még szokatlan a szingli élet Horváth Grétának

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
A TV2 reggeli műsorában beszélt terveiről Horváth Gréta, aki év elején jelentette be, hogy elválik férjétől, – Meggyes Dávidtól – aki azóta Stana Alexandra táncosnővel él együtt.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz 2 győztese óriási változáson ment keresztül január óta, nem csak lelkileg, hanem testileg is. Mialatt a Mokkában vendégeskedett, készített egy cukkinifasírtot – ami saját receptje – és elmondta, hogyan iktatta ki teljesen a cukrokat és szénhidrátokat az életéből, melynek köszönhetően már 16 kiló feleslegtől sikerült megszabadulnia.

Horváth Gréta Forrás: Horváth Gréta/Instagram

A Mokka konyhájában Horváth magánélete is szóba került és az, hogyan áll a férfiakkal. A válófélben lévő anyuka úgy érzi, hogy a legfontosabb számára a fokozatosság. Szerinte az a fontos, hogy először fejben keltsék fel az érdeklődését, a külsőségek már kevésbé számítanak. Úgy gondolja, hogy most – 32 éves korára – nőtt be igazán a feje lágya.

Saját bevallása szerint még szokatlan, hogy újra flörtöl és minden alkalommal meglepődik, ha elhívják randevúra vagy kap egy virágot. Horváth Gréta végül üzent a szingli nőtársainak is, hogy ne aggódjanak, nincs nagy baj, mert vannak még igazi úriemberek.

Horváth Gréta életmódváltása után. Forrás: Horváth Gréta/Instagram