Teljesen különböznek Rúzsa Magdi hármas ikrei, kiderült, melyik hasonlít rá

Rúzsa Magdi élvezi, hogy újra  a színpadon állhat
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, az énekesnő nem szeretne sokáig tétlenkedni és hamarosan visszatér a közönséghez. Már egy új dallal is jelentkezett, amiről – a családi dolgok mellett – a Mokkában kérdezték a nagycsaládos anyukát.
Vágólapra másolva!

Rúzsa Magdi nagyon élvezi az anyaságot, bár elismeri, nincs könnyű dolga és segítség nélkül nem is tudja, hogy mihez kezdene.

úgyhogy nálunk a teljes család be kellett, hogy szerveződjön... Egyik nap az egyik nagymama főz, másik nap a másik nagymama és mindig itt van mellettünk valaki, mert három kézre szükség van... Most azt mondom, hogy nagyon jó dolog, hogy ekkora a család és tényleg ennyire összeugrott mindenki és itt vannak és segítenek, de nem egyszerű még így sem" – vallotta be őszintén a hármas ikrek édesanyja.

Rúzsa Magdi azt is elmesélte, hogy nagyon gyorsan nőnek a babák és már azt is észre lehet venni, hogy melyikük milyen egyéniség lesz. Az anyuka szerint mindannyian különböző típusok, egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. Ahogy növekednek a szülők szerint már látszik, hogy ki melyik ágra hajaz inkább, az apáéra vagy az anyáéra.

Az énekesnő szerint Lujza az ő kicsi klónja, mert olyan sok figyelmet igényel pont, mint az anyukája, van, hogy beszélgetni sem tudnak miatta. Úgy tűnik, hogy a gyerekek közül Keve lesz az igazi mókamester, már most nagyon sokat nevetgél, Zalán pedig nyugodtabb természet. A szülők izgatottan figyelik az ikrek fejlődését és kíváncsian várják, hogy hogyan fognak változni az idő múlásával.

A karriertervekkel kapcsolatban elárulta, hogy már a terhesség alatt is nagyon tudatosan tervezte a visszatérését, ezért is sikerült kivitelezni az új dalt. A férjével teljes váltásban tudnak dolgozni, ami sokat segít neki és minden összeegyeztethető úgy, hogy ne kelljen őt otthon sem nélkülözni. Szerinte fontos, hogy az ikrek is megszokják, hogy az anyukájuk elfoglalt és ez a foglalkozása, ő így lesz boldog és a gyerekeknek boldog anyukára van leginkább szükségük.