G.w.M üzent azoknak, akik az új, több tízmilliós luxusautója miatt kritizálják

G.w.M
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, Kulcsár Edina sztárszerelme új luxusautót vásárolt magának, miközben feleségével nem tud megegyezni a gyerektartás összegén. G.w.M most üzent azoknak, akik az új, több tízmilliós autója miatt kritizálják.
Vágólapra másolva!

A rapper volt párja, Melanie korábban arra panaszkodott, hogy amikor a gyerektartásról egyeztettek, az exe sokkal szűkmarkúbbnak tűnt, de úgy tűnik, mégis futja neki drága kocsira. A Blikk által megkérdezett szakértő szerint ugyanis – a felszereltségtől függően– akár 55-60 millió forintba is kerülhet az az S-osztályos Mercedes, amelyet a jelek szerint G.w.M nem bérel, hanem meg is vásárolt. Ezt az Instagram-poszt hozzászólásaiban meg is erősítette az eladó. "Az eddigi legszebb autónkat vitted el! Öröm volt veled üzletet kötni! Használjátok egészséggel, sok-sok balesetmentes kilométert kívánunk!" - írta a kereskedés.

Forrás: G.w.M

A rapper és felesége továbbra sem tud megegyezni a gyerektartás összegéről, erről jó eséllyel a bíróság dönt majd. G.w.M-et megkereste a lap, de szűkszavúan csak ennyit mondott: "Mindenki nyugodt lehet a gyerekeim egzisztenciális biztonságát illetően."