Méhnyakrák műtétje miatt császármetszéssel szül majd Nádai Anikó

Nádai Anikó
Vágólapra másolva!
Három hónap múlva érkezik a fia, elárulta, milyen szülést terveznek.
Vágólapra másolva!

"Peti már most szuper apuka, mindenhová jön velem és vigyáz rám. Szeretné a kicsi körüli teendőkből is maximálisan kivenni a részét, éppen ezért úgy tervezem, hogy a kicsi születése után néhány hónappal visszatérek dolgozni. Persze ez majd a babától és az én megérzésemtől is függ majd, hisz semmi sincs még kőbe vésve" - mondta a Blikknek Nádai Anikó, aki már az első kisfiánál, a most hatéves Patriknál is ösztönösen csinált mindent.

Forrás: Nádai Anikó/Instagram

"Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert Patrik hihetetlenül kiegyensúlyozott, cuki baba volt, és biztos vagyok benne, hogy a második kisfiammal sem lesz ez másképp" - fejtette ki Anikó, aki azt is elárulta, noha Patrik természetes úton született, a kicsi a biztonságukat szem előtt tartva császárral érkezik majd. A műsorvezető ugyanis 2020-ban esett át egy méhnyakrák-műtéten.

Tavaly előtt volt egy műtétem, ami miatt úgy a legbiztonságosabb, ha ezúttal így hozom világra a kisfiam. Sem az orvosom, sem mi nem szeretnénk kockáztatni, ezért gondolkodás nélkül elfogadtam a tanácsát" - árulta el.