A modell hosszú kapcsolata tavaly ért véget, a babát már új szerelmétől várja.

Kocsis Korinna a várandóssága utolsó heteiben is remekül érzi magát. Mindig óvta a magánéletét és ezen a jövőben sem szeretne változtatni, igaz, van valami, amit ma már talán másképpen tenne. Korábban közzétett néhány nyaraláson és családi eseményen készült közös fotót, amelyek azóta eltűntek az Instagram-oldaláról.

A korábbi párommal szakítottunk, ezt talán rosszul kommunikáltam, mert nem publikáltam.Öt évig voltunk együtt, utána viszonylag éles váltás volt az életemben. A mostani párom elfogadja, hogy a nyilvánosság része az életemnek, de a kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy nem szeretne ebben részt venni, én pedig ezt maximálisan tiszteletben tartom – mondta, hozzátéve, hogy szerelme tavaly kérte meg a kezét.

Forrás: Instagram

"Karácsonykor volt az eljegyzés, igazából ezt sem vertük nagy dobra. Azt beszéltük, hogy szeptemberben szeretnénk megtartani az esküvőt, de kicsi az esély, hogy pár hónap alatt, pici babával megszervezzük. Úgy döntöttünk, akkor fogjuk megtartani, amikor már egy picit szabadabban élhetjük meg a nagy napot"- árulta el.