Az énekesnő lesz a sztárvendége Fenyő Miklós jubileumi turnéjának.

A kétszeres EMeRTon-díjas énekesnő alig egy hónapja még az I. Budapest Légtorna Fesztiválon nyűgözte le a közönséget, júniusban pedig már turnéra indul Fenyő Miklós sztárvendégeként.

"Nosztalgikus érzés, hogy ismét egy színpadon állhatok Miklós Bátyámmal! Mi a mai napig tartjuk a kapcsolatot, szeretjük egymást, és a lányával is nagyon jó barátnők vagyunk. Még most is akkora az összhang közöttünk, hogy amikor a dalokat választottuk ki, körülbelül kettő perc alatt megállapodtunk" 
– kezdte a Ripostnak Szandi, aki bevallotta: imádja az újabbnál újabb kihívásokat és feladatokat, így nem volt kérdés, hogy igent mond Fenyő Miklós felkérésére.

Forrás: Szandi/Instagram

"Azt szeretem a mi pályánkban, hogy abszolút színes, és mindig újabbnál újabb feladatokkal találom szemben magam mint előadóművész. Most már nem csak énekesnőként, hanem amatőr, lelkes légtornászként is. A Fenyő 75 turné is egy új színt hoz az életembe, hogy ennyi év után újra egy színpadon leszünk. Hihetetlen érzés! Nosztalgiázunk, de mégis új és friss lesz ez a koncertsorozat. Kicsit úgy érzem, hogy megfiatalítom őt újra! Eleve, amint színpadra lép megfiatalodik! Olyan érdekes, mert amikor valakit szeretsz, akkor nem látod rajta az idő múlását! Főleg, amikor a színpadon vagyunk, Miklós újra 40 éves lesz, mint amikor megismertem!" - mesélte az énekesnő, akit hamarosan a Csináljuk a fesztivált! színpadán is újra láthatnak a nézők.