Különleges felkérést kapott Szandi

Szandi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő lesz a sztárvendége Fenyő Miklós jubileumi turnéjának.
Vágólapra másolva!

A kétszeres EMeRTon-díjas énekesnő alig egy hónapja még az I. Budapest Légtorna Fesztiválon nyűgözte le a közönséget, júniusban pedig már turnéra indul Fenyő Miklós sztárvendégeként.

"Nosztalgikus érzés, hogy ismét egy színpadon állhatok Miklós Bátyámmal! Mi a mai napig tartjuk a kapcsolatot, szeretjük egymást, és a lányával is nagyon jó barátnők vagyunk. Még most is akkora az összhang közöttünk, hogy amikor a dalokat választottuk ki, körülbelül kettő perc alatt megállapodtunk"
– kezdte a Ripostnak Szandi, aki bevallotta: imádja az újabbnál újabb kihívásokat és feladatokat, így nem volt kérdés, hogy igent mond Fenyő Miklós felkérésére.

Forrás: Szandi/Instagram

"Azt szeretem a mi pályánkban, hogy abszolút színes, és mindig újabbnál újabb feladatokkal találom szemben magam mint előadóművész. Most már nem csak énekesnőként, hanem amatőr, lelkes légtornászként is. A Fenyő 75 turné is egy új színt hoz az életembe, hogy ennyi év után újra egy színpadon leszünk.

Olyan érdekes, mert amikor valakit szeretsz, akkor nem látod rajta az idő múlását! Főleg, amikor a színpadon vagyunk, Miklós újra 40 éves lesz, mint amikor megismertem!" - mesélte az énekesnő, akit hamarosan a Csináljuk a fesztivált! színpadán is újra láthatnak a nézők.