Horváth Gréta túl van a mélyponton, már randevúkra jár

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Az influenszer lelkileg lezárta a házasságát, és nyitott az ismerkedésre.
Vágólapra másolva!

"Úgy érzem magam, mint egy főnixmadár, nagyon mélyről hoztam magam vissza, önmagam egyik legjobb kiadása lettem.

17 kilót fogytam, a kisugárzásom is teljesen megváltozott, és igen, ezt a férfiak is észreveszik" - vallotta be Horváth Gréta, aki volt férjével Meggyes Dáviddal egy internetes társkeresőn találkozott, a mostani ismerkedésben azonban inkább a barátaira támaszkodik. Ennek talán az is az oka, hogy egy barát vagy ismerős által bemutatott férfi már átmegy egy szűrőn, így sokkal kisebb az esélye a csalódásnak.

De szerencsére rengeteg barátom írt, de jó, hogy végre szabad vagyok, mert van egy ismerőse, akinek nagyon tetszem. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy most mindenkivel találkozom, de bevallom, voltam már randevún, és nagyon jól éreztem magam. Visszaadta a hitem a férfiakban, hogy vannak még igazi úriemberek" - mondta a Blikknek.

Forrás: Horváth Gréta/Instagram

"Én egy klasszikus csaj vagyok, az érdeklődésemet először szellemileg kell felkelteni. Fontos, hogy a férfinak legyen humora, tudjunk beszélgetni, ne tereljen, ne érezzem azt, hogy fontos dolgoknál témát vált. Szeretem a beszélgetős, sétálós randevúkat, egy igazi őszinte, egyenes úriemberre vágyom, és meg kell mondjam, jó a felhozatal" - tette hozzá.