Egy vagyont kereshet, ha hasonlít Kate Middletonra

A világ mindenkori legdrágább esküvői, Vilmos herceg és Kate Middleton
Britain's Prince William and his wife Kate, Duchess of Cambridge, wave to the crowd from the balcony of Buckingham Palace in London on April 29, 2011, following their wedding. AFP PHOTO / WPA POOL / John Stillwell (Photo by JOHN STILLWELL / POOL WPA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Korona című díjnyertes sorozat már keresi a hatodik évad főszereplőit.
Vágólapra másolva!

A The Crown követői 2020 novembere óta nem kaptak új részeket, a járvány ennek a sorozatnak is betett. Négy évad ment le eddig, 138 tévés díjat zsebelt be eddig, ezekből 21 Emmyt. Az ötödik évad csak 2022 novemberében érkezik, de jó hír, hogy már a hatodikat tervezgetik - a Variety szerint már bőszen keresnek egy olyan nőt, aki nagyon hasonlít Kate Middletonra.

Forrás: AFP/John Stillwell

Kate Middleton Vilmos cambridge-i herceg felesége és Cambridge hercegnéje 2011. április 29-e óta.

Middleton az angliai Berkshire grófságban lévő Bucklebury településhez tartozó Chapel Row faluban nőtt fel. Tanulmányait a skóciai St. Andrews-i Egyetemen végezte, ahol 2001-ben találkozott Vilmos herceggel. Romantikus kapcsolatukat egy több hónapig tartó szakítás törte meg 2007-ben, de továbbra is barátok maradtak és még ugyanabban az évben újra egy pár lettek.

Amint kapcsolata Vilmossal a nyilvánosság tudomására jutott, Kate a média figyelmének középpontjába került. Sok dicséretet kapott kifinomult ízlése és öltözködése miatt. Vilmos herceg 2010-ben egy kenyai vakáció során kérte meg a kezét. Az eljegyzést hivatalosan 2010. november 16-án jelentették be Károly walesi herceg irodájában a Clarence House-ban. Az esküvőre 2011. április 29-én került sor a westminsteri apátságban.

2013. július 22-én megszületett Vilmos és Katalin hercegné első gyermeke, György cambridge-i herceg, aki apja után a 3. helyet foglalja el a trónöröklési sorban. Lányuk, Sarolta cambridge-i hercegnő 2015. május 2-án született. Harmadik gyermekük, Lajos cambridge-i herceg 2018. április 23-án született.