A pornófilmeken kívül a mozis forgalmazásra szánt produkciók között is akadnak olyanok, amelyekben az egyik színésznő szinte végig meztelen, a karakterének gyakorlatilag az az ismertetőjegye, hogy alig jelenik meg ruhában. A Showgirlsre és onnan Elizabeth Berkley testére bizonyára sokan emlékeznek ma is, de mutatunk néhány másik példát is négy oldalon, lapozzon!

Showgirls

Forrás: MGM
Forrás: MGM

A kritikusok rettenetesen lehúzták annak idején, nemcsak a főszereplő, Elizabeth Berkley, de kis híján a rendező, Paul Verhoeven karrierjét is tönkretette. Ezzel együtt a film a maga idejében (1995-ben) mindenképp újszerűnek számított a merészsége miatt, a Las Vegas-i sztriptíztáncosnőt alakító Berkley-re, illetve állandó meztelenségére pedig majdnem 30 év távlatából is jól emlékezhetnek sokan.

A hercegnő

Forrás: New World Pictures
A hercegnőForrás: New World Pictures

Az eredetileg Deathstalker című, 1983-as fantasyben szörnyek, varázslók és boszorkányok kavalkádjában egy titokzatos kardforgató is feltűnt, akit a szóbeszéd alapján mindenki férfinak gondolt – amíg meg nem jelent egy köpenyben, alatta csak egy tangában, vagyis fedetlen mellekkel. A Kiara nevű harcost Lana Clarkson játszotta, az összes jelenetében ugyanezt a szerelést viselte.

A kitaszított

Forrás: Columbia Pictures
Forrás: Columbia Pictures

Nicolas Roeg 1986-os filmjében egy londoni férfi (Oliver Reed) feladott egy hirdetést, amelyben társat keresett ahhoz, hogy egy évet eltöltsön egy lakatlan szigeten. Végül az Amanda Donohoe által játszott nő jelentkezett, akinek a szigetre érve első dolga volt, hogy levegye a ruháit, így próbálva eggyé válni a természettel. A film során aztán annyit láthattuk meztelenül, hogy már egészen hozzászoktunk – ahogy egyébként a párja látványához is, aki hamar követte a nő példáját.

Lapozzon, tudunk még pár olyan filmről, ahol az egyik szereplő szinte végig meztelen!