Súlyos dologgal vádolja egy nő Kis Grófo unokatestvérét

Kis Grófó
Vágólapra másolva!
Hatalmas botrány van kibontakozóban Kis Grófo családjában, hiszen unokatestvérét – a szintén zenész Kozák Pált – súlyos vádakkal illeti egy nő, aki azt állítja a férfitól született egy kisfia, akit nem ismer el sajátjaként.
Vágólapra másolva!

Bóni Napsugár azt állítja, hogy a Kis Palika művésznéven ismertté vált énekessel egy klipforgatáson melegedtek össze, két évvel ezelőtt. A nő elismerte, hogy végül nem szerepelt a videóban, épp a köztük kialakult kapcsolat miatt. Egy alkalmi dolog volt közöttük, a nő sem számított másra, hiszen tisztában volt azzal, hogy a zenésznek felesége és gyerekei vannak.

„Tudtam, hogy családja van, és nem is hitegetett azzal, hogy elhagyja őket értem. Én csak azt akartam, ha már így alakult, ismerje el, hogy a kétéves kis Valentinó az ő fia. Nem tette, ezért nem volt más választásom,

Ő ennek ellenére sem ismeri el, titkolja, letagadja, és nem is támogatja" – állítja Bóni Napsugár.

Hozzátette, hogy a zenész már adott kisebb összegeket neki a kisfiúnak, de ezzel a nő és gyereke nem tudnak boldogulni. Bóni semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy Kozák ismerje el azt, hogy van egy harmadik gyereke és vegye ki a részét a kisfiú támogatásából. Ezért az anyuka bármire képes és újra a bírósághoz fog fordulni.

„Fáj, hogy az egész család titkolja, hogy van még egy gyereke. Májusban újra bíróságra megyünk, és harcolni fogok azért, hogy jogilag is elismerje és támogassa a gyermekét. Két évig hallgattam, nem mondtam senkinek semmit, de most kiállok magunkért, küzdeni fogok" – írja a Blikk.

Az ügyben magát Kis Palikát is megkeresték, aki egyértelműen azt állítja ez egy óriási hazugság, neki nincs házasságon kívül született gyereke.