Hajdú Péter és Láng Eszter közös gyereke épp Valentin-napon született, a kis Dominik lassan három hónapos lesz. A kezdeti nehézségekről és az új életükről mesélt az édesanya.

Hajdúnak már van két gyereke előző házasságából, menyasszonyának viszont Dominik az első. Láng Eszter még nem tudta pontosan mire számíthat a baba érkezésével, ezért a kezdeti nehézségek sokszor megviselték.

Láng bevallotta, hogy annak ellenére, hogy Dominik nyugodt természetű kisbaba, nála is jelentkeztek a szülés utáni depresszió jelei.

„Egy kicsit engem is elért. Hirtelen a négy fal közé kerültem egy pörgős életből és ez nagyon megviselt. El kellett búcsúztatnom ezt a fajta életet. Sokszor sírtam. Volt, hogy a fiammal együtt sírtam. Aztán Peti amikor hazaért, átvette a babát, aki egyből elhallgatott és nevetni kezdett. Ettől csak még jobban sírtam" – nyilatkozta a Borsnak Láng Eszter.

A legtöbb rossz érzést a bizonytalanság okozta az anyuka számára, aki sokszor megkérdőjelezte azt, hogy jól csinálja-e a dolgokat, jó anya lesz-e. Azóta túllendült a kezdeti nehézségeken és már kitaláltak egy jól működő rendszert az új életükre. Eszter szerint nagyon fontos, hogy szakítsanak időt egymásra is, így minden héten randevúznak.

"Hetente egyszer kétszer randinapot tartunk. Muszáj. Olyankor munka után a nagymamák vigyáznak Dominikre, akik így kiélhetik magukat az unokájukkal és mi is kaphatunk egy kicsit egymásból" – zárta gondolatait Hajdú Péter leendő felesége, aki azt is elárulta, hogy hamarosan összeházasodnak a műsorvezetővel.