A Doctor Strange-ben és még vagy 20 másik filmben látott Zara Phythiant és a férjét azzal vádolják, hogy korábban egy 13 éves lánnyal létesítettek szexuális kapcsolatot.

Egy meg nem nevezett nő azzal vádolja Zara Phythiant és a férjét, Victor Marke-ot, hogy szexre kényszerítették 2005-ben, amikor 13 éves volt – ráadásul ez még többször megismétlődött 15 éves koráig.

Forrás: IMDb

A BBC szerint a pár akkoriban harcművészetet oktatott az angliai Nottinghamshire-ben, az állítólagos áldozat pedig emiatt nézett fel rájuk, különösen Phythianre. A bírósági dokumentumok szerint Phythian egy alkalommal arra beszélte rá a 13 éves lányt, hogy részesítse orális szexben Marke-ot, aki aztán mindkettejükkel közösült.

"Tudtam, hogy helytelen, amit csinálunk, de egyszerűen nem tudtam, hogyan szabadulhaték, mit mondhatnék az adott helyzetben. Arra emlékszem, hogy megpróbáltam Zara reakciót utánozni, mert annyira felnéztem rá, hogy mindenben hasonlítani akartam rá" – mondta a rendőrségnek a párt feljelentő nő.

Zara Phythian a Doctor Strange karakterfotójánForrás: Preston Comic Con/Facebook

Marke-ot közben egy másik nő is hasonlókkal vádolja: ő azt állítja, hogy 15 éves volt, amikor a férfi elkezdte molesztálni, egy évvel később pedig már szexuális kapcsolatot is létesített vele. Phythian és Marke mindkét vádat tagadja.