Életveszélyes állapotban vitte kórházba párja Dér Henit

Dér Heni
Vágólapra másolva!
Dér Heni elmesélte, hogyan mentette meg életét a férje, aki a fürdőben talált rá az ájult énekesnőre.
Vágólapra másolva!

Hajdú Péter műsorában vendégeskedett Dér Heni, aki párkapcsolatáról és az anyaságról mesélt. Ma már boldog édesanya, kisfia hamarosan betölti az egy éves kort, ám nem volt mindig ilyen felhőtlen az élete, korábban majdnem belehalt egy vetélésbe.

„6-7 hetes terhes voltam, amikor elmentünk a párommal, Gergővel az első ultrahangra. Az orvos viszont nem látott semmit, se petezsákot, se embriót. Halál nyugodt és magabiztos voltam, egy pillanatig se gondoltam, hogy gond van. Végül aztán megtalálta, de

ugyanis bármelyik pillanatban megrepedhet a petevezeték, ami belső vérzést okoz. Fel se fogtam"– idézi a Blikk az énekesnőt, akinek méhen kívüli terhessége volt.

A műtét reggelén úgy döntött, hogy lezuhanyzik a beavatkozás előtt, amikor a kádba lépve éles fájdalmat érzett, majd összeesett és elájult. Párja, Bakos Gergely szerencsére időben a segítségére sietett, kórházba vitte, ahol azonnali beavatkozást igényelt, hiszen belső vérzés lépett fel az énekesnőnél. A vetélés megviselte a párt, de hamarosan újra tudtak próbálkozni, így született meg első közös gyerekük, Bendegúz.

Dér Heni Forrás: Dér Heni/Instagram