Megható adással készül az édesanyáknak a Magyarország, szeretlek!

Magyarország, szeretlek! Pindroch Csaba, Miller Zoltán, Vágó Bernadett
Vágólapra másolva!
Az idei évad legmeghatóbb részével várja a nézőket vasárnap este a Duna népszerű vetélkedője.
Vágólapra másolva!

Május első vasárnapja, anyák napja az egyik kitüntetett ünnepe az évnek, hiszen ezen a napon mindenki lehetőséget kap arra, hogy kifejezze szeretetét, háláját és tiszteletét annak, akitől az életét kapta. Nemcsak itthon, hanem a világ minden pontján számon tartják ezt a jeles napot, amelynek hagyományai felelevenednek a Magyarország, szeretlek! következő, május 1-jei adásában is. A piros csapat kapitánya, Vágó Bernadett úgy véli, az eddigi legkülönlegesebb adás született meg anyák napja alkalmából.

Felnőttként is fájdalmas ezt feldolgozni, de amikor a gyermekkorodat kíséri végig ez a veszteség, az borzasztóan nehéz. Ma már, édesanyaként új értelmet nyert számomra ez az ünnep. Bízom benne, hogy a Duna nézőinek is érzelmekkel teli lesz az anyák napi adásunk" – nyilatkozta az énekes-színésznő, hozzátéve, hogy természetesen a folytatásban is meglepetésekkel készülnek a nézőknek.

Forrás: MTVA

A vasárnapi adásban a pirosaknál Zoltán Erika énekesnő, Széphalmi Juliska és Illés Dániel táncművészek vetélkednek a Miller Zoltán vezette zöldekkel, akiknek csapatát ezúttal a szintén táncos Kátai Róbert, vagyis Robby D, valamint Angyal András és Likovics Alexandra, a Csináljuk a fesztivált! koreográfusa alkotják – április 29-e, a tánc világnapja alkalmából.