Agresszív sztárgyerekek, akik híres szüleiket követve lettek sztárok

Miley Cyrus, Kaia Gerber, Emma Roberts
Vágólapra másolva!
A '80-as és '90-es évek legnagyobb sztárjainak utódai – sokan még gyerekként emlékszünk rájuk – mára felnőttek és rövid idő alatt óriási sikereket értek el. A következő sztárcsemeték örökölték szüleik tehetségét és többen is azok példáját követve építik karrierjüket. De akadnak olyanok is, akik teljesen más hivatásban találtak magukra.
Vágólapra másolva!

Miley Cyrus

A híres country zenész, Billy Ray Cyrus lánya már 29 éves, akit leginkább botrányairól ismert meg a világ. Az énekesnő egy gyerekcsatornán, Hannah Montana szerepében tűnt fel a tévéképernyőkön, akkor még cserfes, aranyos kislányként. Később éles stílusváltással lett az egyik legnagyobb botrányhős az amerikai sztárpalettán. Édesapja is óriási sikereket aratott a maga műfajában, még a '90-es években, de Miley kétségkívül túlszárnyalta az apja hírnevét.

Miley Cyrus a Wrecking Ball videóklipjében Forrás: YouTube/Miley Cyrus


Dakota Johnson

A szürke ötven árnyalata trilógiák sztárja szerencsés helyzetben van, hiszen valódi színész dinasztiából származik. Édesanyja, édesapja és nagymamája is szakmabeli, így volt kitől örökölni a tehetségét. Anyja nem más, mint Melanie Griffith, aki szintén színész családból származik, nagymamája pedig az a Tippi Hedren, aki még a híres filmrendezőt, Alfred Hitchcockot is magába bolondította. A 32 éves színésznő nem csak színészi tehetséget, hanem jó géneket is örökölt női ágon, így hódította meg a Coldplay frontemberét, akivel 2017 óta alkotnak egy párt.

A sötét ötven árnyalata, Jamie Dornan és Dakota Johnson, 2017 Forrás: Collection Christophel/© Universal Pictures/Universal Pictures

A cikk folytatásáért lapozzon!