Gyökér, paraszt, bunkó dolog! - bosszút tervez Molnár Anikó

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
A Nagy Ő egykori szereplőjével néha kitolnak a kuncsaftok, bosszút tervez.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó évek óta sminktetoválóként dolgozik, pár év alatt sok vendége lett, hogy alig győzte beírni őket a naplójába. Számára ez az egyetlen bevételi forrás, a pénzügyi biztonságát pedig egy olyan szokás veszélyezteti, hogy egyes vendégek időpontot foglalnak, és ha mégsem érnek rá akkor, egyszerűen nem veszik a fáradtságot arra, hogy erről értesítsék a vállalkozót. A kiesés miatt Molnár Anikó az idejét és a bevételét is elbukja.

Molnár Anikó Instagram, Molnár Anikó

"Most lett elegem! Egy hölgy bejelentkezett, akire még a találkozónk előtti nap rá is írtam, hogy ugye jön és minden rendben lesz, de sem arra nem válaszolt, de nem jelent meg a megbeszélt időpontban sem.

A tiszteletlenségnek ez olyan foka már, hogy arra szavakat nem találok! Elveszi az időmet, a pénzemet, a szakma iránt érzett szeretetemet, a bizalmamat. Gyökér, paraszt, bunkó dolog így viselkedni, ami nem maradhat következmények nélkül" - mondta a Borsnak.

"Már elkészítettem egy oldalt, aminek a munkaneve az, hogy „szépségipari feketelista", egy szégyenfal. Egy olyan Facebook-oldal ez, ahova szépen ki fogjuk tenni azokat az embereket, akik ilyen ocsmány módon átvertek. Természetesen nem azokról van szó, akiknek közbejött valami és azért nem tudtak eljönni. Ha szólnak, hogy nem jó az időpont, semmi baj.

Fodrászok, körmösök, sminkesek, tetoválók tucatjai küzdenek ugyanezzel a problémával, így egy országos adatbázis építésébe kezdünk, az érdekeink védelmében. Itt ragadnám meg az alkalmat arra, hogy azok a vállalkozók, akik érintettek, keressenek meg engem!" – kérte.