Szexőrült rajongó üldözte a rocksztárt, a hotelszobáját is megtalálta

Noel Gallagher
08 April 2018, Germany, Hamburg: The British singer and songwriter Noel Gallagher, one of the founders of the band Oasis, standing on the stage at the Mehr! theatre at the kick-off of his tour. Gallagher and his band High Flying Birds will also play in Duesseldorf (9.4.), Munich (12.4.), Berlin (16.4.) and Wiesbaden (17.4.). Photo: Axel Heimken/dpa
Vágólapra másolva!
Noel Gallagher arról mesélt, hogy mennyire elszántak tudnak lenni a rajongók, egyszer egy nő egész Európán át követte, hogy bejusson a hotelszobájába.
Vágólapra másolva!

Az Oasis egykori alapítója, Noel Gallagher egy barátja, Matt Morgan podcastjében mesélt egy különösen elszánt rajongójáról, aki egy európai turnéja minden állomásán felbukkant.

Az énekes egy dedikálás során beszélgetett is kicsit a nővel, ezért emlékezett rá, amikor az feltűnt a következő koncerten, majd az az utánin is: mindig az első sorok egyikében állt, és a kezével szexre utaló mozdulatokat tett Gallagher szerint.

Noel Gallagher Forrás: AFP/Axel Heimken

A nő aztán többször megpróbált bejutni a backstage-be is, Belgiumban pedig azt is kiderítette, hogy melyik Gallagher hotelszobája. A nős énekes csak a kukucskálón keresztül látta a zaklatóját, aki nem hagyta abba a kopogtatást, úgyhogy Gallagher végül üzent a biztonsági embereinek.

A testőrök kivezették a szállodából a nőt, aki azonban nem nagyon akart távozni: még reggel is a hotellel szembeni kávézóban ült, egész éjszaka várt az énekesre – akire ez csak még jobban ráhozta a frászt.