Hétköznapi emberek kínos és meglepő találkozásai világsztárokkal

A Titanic híres szerelmi jelenete. Leonardo DiCaprio és Kate Winslet.
Vágólapra másolva!
Volt, aki a százmillió lemezt eladott énekest nem ismerte fel, más összekevert két kosaras élsportolót. Leonardo DiCaprio száz dollárral honorálta, hogy nem buktatta le a pincérnő, és egy órán át megőrizhette inkognitóját, más pedig Elon Muskkal úgy beszélt, mint egy bolti eladóval. De olyan is volt, amikor egy sztár kért egy másiktól egy közös szelfit, de utóbbinak fogalma nem volt, ki az illető.
Vágólapra másolva!

Van, hogy az ember egy liftben, parkban, partin, étteremben összefut véletlenül egy sztárral, és improvizálnia kell valamit – ez pedig nem mindig sül el jól. Olyan is előfordul, hogy mindenki tudja egy bárban, mekkora világsztár ül a pultnál egy koktél mellett, kivéve az az ember, aki vele diskurál hosszú ideje. Következzen pár egyszerű kis történet hétköznapi emberektől, milyen volt összefutni olyan arcokkal, akik rendszeresen címlapon vannak!

Magic Johnson Forrás: AFP/Ronald Martinez

Apám Los Angelesben járt üzleti úton, amikor beszállt egy hotelben egy liftbe. Azonnal felismerte a Los Angeles Lakers világsztárját, a magas, fekete kosaras világsztárt. Apám amúgy soha nem szólt volna semmit hasonló esetben, mégis úgy érezte, hogy be kell mutatkozni, majd hozzátette, hogy „Shaq, nagyon örülök, hogy összefutottunk." Ekkor a férfi, aki nem a négyszeres NBA-bajnok Shaquille O'Neal volt, nyugodtan csak annyit mondott, hogy ő ugyan Magic Johnson, de ő is örül a találkozásnak.

------------------------

Pierce Brosnan, mint James Bond Forrás: Getty Images/Uk Press

Anyám és apám egy síparadicsomban voltak épp, egy szálláson sorban álltak, vártak az ebédre. Anyám roppant ideges szokott lenni, amikor éhes, és hamar dühbe gurul. Akkor egy fickó előre ment, de anyám rákiabált, hogy menjen szépen a sor végére, mint mindenki más. A férfi így is tett, apám pedig később megkérdezte anyámat, hogy tudja-e, kivel ordibált. Ő nem tudta. „Pierce Brosnan volt... te James Bonddal kiabáltál!" Mire anyám közölte, hogy talán nem kellett volna tolakodnia...

-------------------------

Scarlett Johansson Forrás: MTI/EPA/Alex Gallardo

A feleségem elvitte a kisfiunkat az állatkertbe, a hüllőknél pedig azt szerette volna, ha a nejem felolvassa neki, mi van minden egyes írva. Egyszer a feleségem nem figyelt oda, úgyhogy a gyerek megkérte az első idegent, hogy olvassa fel neki a szöveget. Amikor az anyja megfordult, arra lett figyelmes, hogy Scarlett Johansson olvassa a tudnivalókat a kicsinek.

----------------------------

Elton John Forrás: Getty Images/Erika Goldring

Anyám egy nagy sportrajongó, egy vásárlás során pedig figyelmes lett egy nagydarab, magas fickóra. Biztos volt benne, hogy híres, profi futballista, de nem tudta, ki ő. Rajta kívül csak egy alacsonyabb, különös kinézetű ember volt a boltban, odafordult hozzá, és megkérdezte tőle, hogy nem tudja-e, ki az izmos, hatalmas férfi. „Ő a testőröm. Én meg Elton John vagyok" – válaszolt a világsztár.

------------------------

Leonardo DiCaprio Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Egy mexikói étteremben dolgoztam Los Angelesben, amikor egy nap bejött Leonardo DiCaprio valakivel, aki azt hiszen, az édesanyja volt. Már az 1997-es Titanic után jártunk, igazi híresség volt, de baseballsapkát viselt, napszemüveget és szakállal is takarta magát. Felismertem, de nem zaklattam, viszont a számlára odaírtam, hogy „csodálatosak a filmjeid, remélem, ízlett az étel." Amikor távoztak, odamentem az asztalhoz, és láttam, hogy azt írta a cetlire, hogy „nagyon köszönöm, hogy nem buktattál le." Száz dollár borravalót kaptam (ez mai árfolyamon nagyjából 35 ezer forintnak felel meg), 19 évesen ez jól jött, rettentően megörültem, amint vége lett a műszakomnak rohantam Playstation-játékokat venni.

Lapozzon, vannak még sztorik!