Az ígéretes, fiatal színésznők között is vannak olyanok, akiket már láthattunk meztelenül, akár már az első filmjükben vagy sorozatukban levetkőztek. Közülük mutatunk most be néhányat, a közös bennük, hogy még egyikük sincs 25 éves.

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney az EufóriábanForrás: HBO
A kukkolókbanForrás: Amazon Studios

Napjaink egyik legszexibb színésznője, nem véletlenül követik majdnem 13 millióan az Instagramon. Hatalmas melleit már az Eufóriában megcsodálhattuk, tavaly pedig A kukkolók című erotikus trhillerben teljesen meztelenül is megmutatta magát. A most 24 éves színésznő egyébként 2009 óta a pályán van, A szolgálólány meséjéből vagy az Éles tárgyakból is emlékezhet rá.

Bella Thorne

Bella Thorne egyik szexi videoklipje forgatásánForrás: Instagram/Bella Thorne
Saját kozmetikai termékének reklámjábanForrás: YouTube/Bella Thorne

Amikor a színésznő elindította erotikus profilját, az OnlyFans szó szerint összeomlott, akkora volt az érdeklődés: Thorne végül rekordot is döntött az oldalon, miután már az első 24 órában egymillió dollárt keresett. Az Instagramra ugyancsak sűrűn tesz fel magáról merész fotókat, rövid pornófilmet is rendezett már, de például a videoklipjeiben sem szégyenlősködik.

Elle Fanning

Elle Fanning a Nagy Katalin - A kezdetekben (Nicholas Houlttal)Forrás: Hulu
Itt mutatta meg magát először teljesen meztelenülForrás: Hulu

Dakota Fanning húgát is sokan ismerhetik, hisz 2001 óta több mint 60 filmben és sorozatban szerepelt. Fürdőruhában vagy fehérneműben már olyan filmekben is megmutatta magát, mint a Galveston, az Egy esős nap New Yorkban vagy a Veled minden hely ragyogó, először azonban a tévében, a Nagy Katalin – A kezdetek címszereplőjeként vetkőzött le teljesen.

Lapozzon, a következő oldalon újabb meztelen színésznőkkel folytatjuk!