Előadás közben, a színpadon támadták meg a humoristát - videó

36th Annual Rock & Roll Hall Of Fame Induction Ceremony - Inside GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities Vertical MUSIC
CLEVELAND, OHIO - OCTOBER 30: Dave Chappelle speaks onstage during the 36th Annual Rock & Roll Hall Of Fame Induction Ceremony at Rocket Mortgage Fieldhouse on October 30, 2021 in Cleveland, Ohio. Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Rock and Roll Hall of Fame /AFP (Photo by Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy stand-upos előadása közben megtámadták Dave Chappelle-t Los Angelesben, de végül a támadója került kórházba.
Vágólapra másolva!

Az ötszörös Emmy-díjas Dave Chappelle a Los Angeles-i Hollywood Bowlban lépett fel a Netflix Is A Joke fesztiválon, ahol egy férfi egyszer csak nekirontott a színpadon. A nézőknek a telefonjukat le kellett adniuk az előadás előtt, hogy ne készíthessenek hang- és videofelvételt, egy rossz minőségű videó azonban így is elérhető az esetről:

Chappelle-t valószínűleg egy korábbi önálló estje, a transzneműeket célzó poénjai miatt támadták meg, mindenesetre a támadót hamar leszerelték a biztonságiak. A dulakodásban a férfinak még a karja is eltört, kórházba kellett szállítani – amint az látszik az előadás után készült videókon is, például ezen: