Együtt lép fel Miklósa Erika, Tóth Vera és Bereczki Zoltán

Dancing With The Stars Bereczki Zoltán
Vágólapra másolva!
A színész életében először ül a rendezői székben egy nagyszabású zenei produkcióban, amelyben nem kisebb nevek lépnek a színpadra, mint Miklósa Erika és Tóth Vera. A három sztár izgatottan várja a The Michel Legrand Songbook május 19-i, Művészetek Palotája-béli bemutatóját.
Vágólapra másolva!

Bereczki Zoltán régi álma vált valóra azzal, hogy egy zenei előadás rendezőjeként is megismerheti munkáját a közönség.

Igyekszem az előadói tapasztalataimat kamatoztatni, s ezeknek köszönhetően komfortos közeget teremteni az előadóknak. Oláh Kálmán zongorajátéka, hangszerelése magával ragadó. A művésznők – Miklósa Erika és Tóth Vera – pedig műfajuk kiválóságai. Rendezőként annyit ígérhetek, hogy ez az este maradandó élményt nyújt majd minden zeneszeretőnek" - mondta Bereczki.

Forrás: sajtoszoba.tv

Miklósa Erika számára is hatalmas esemény lesz a május 19-i előadás, hiszen mindig különleges élmény számára, ha nem operát énekel. „Nagyon készülök, sokat próbálunk. Izgatottan várom ezt a koncertet, ami igazi desszert nekem. Szeretek kikacsintani az opera műfajából, s új területeken is megmutatni magam. Régóta vágytam már arra, hogy Tóth Verával énekeljek, voltam koncertjén korábban, és lenyűgöz, ahogyan énekel. Boldog vagyok, hogy most együtt állhatunk színpadra" – árulta el Miklósa Erika.

Forrás: Brice Management

A The Michel Legrand Songbook nagykoncert egy különleges zenei utazás, Oláh Kálmán világhírű zongoraművész átdolgozásai pedig roppant inspirálóak. Káprázatos élménnyel várja majd a nézőket az, ahogy a jazz és a komolyzene találkozik. Erre a különleges estére Tóth Vera is nagy izgalommal készül.

Azonnal megtaláltuk a közös hangot, nagyon jól működünk együtt, és az egész zenekarral is. Fantasztikus hangulatban zajlanak a próbák. Ez eddigi pályám legnagyobb zenei és szakmai kihívása. Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek ennek a fantasztikus műnek, amely most születik. Izgalommal várom a koncertet, úgy érzem, Erikával ez egy hosszú út eleje, amelynek során csodás koncertélmények születhetnek majd" - magyarázta Tóth Vera.