Mint írtuk tegnap, Andy vajna özvegye megszerezte az amerikai állampolgárságot. Most kicsit hosszabban írt arról, hogy érzi magát. 

"Tegnap végre magyar-amerikai állampolgár lettem, de a szívemben mindig magyar maradok... Igaz, megtörtem a családi vonalat és lehet, hogy már a gyerekeim és unokáim kizárólag Amerikában fognak élni, de az is lehet, hogy inkább Magyarországot választják majd. Ez a 9 év nagyon sok lemondással, fegyelemmel és kitartással járt. Nem láthattam Andyt, a családomat, a szeretteimet, a barátaimat, az állataimat... Nem követhettem végig a kis unokaöcsém fejlõdését (csak Facetime-on keresztül), nem lehettem ott a keresztapám temetésén... nem tudtam elvállalni a kedvenc TV mûsoromat a Dancing with the stars-t, nem ölelhettem meg a drága nagyszüleimet, nem ehettem finomakat" - írta.

Vajna TímeaInstagram

"Mégis biztonságot nyújt, hogy amerikai lehetek, fõleg ebben a mai világban... csak az adó ne lenne itt közel 50%.... Amit a médiában olvastok az nem mindig igaz, sõt..Nagyon köszönöm, hogy vagytok nekem és hogy ennyien gratuláltatok. Remélem jövõ ilyenkor már a kisbabámat tarthatom a kezemben az amerikai zászló helyett" - írta követőinek a közösségi oldalán.