Kim Kardashiant az anyja beszélte rá, hogy készítsen szexvideót

Kim Kardashian
Vágólapra másolva!
Kim Kardashian híres szexvideójának másik szereplője, Ray J azzal állt elő, hogy a felvételt nem ő szivárogtatta ki, hanem a Kardashian család rendezte meg az egészet.
Vágólapra másolva!

A Kim Kardashian, Superstar című szexvideó 2007-ben jelent meg, de a férfi főszereplője, Ray J csak most tálalt ki a Daily Mailnek arról, hogy – az eddig ismert verzióval ellentétben – nem ő szivárogtatta ki a felvételt: Kim Kardashiannel együtt írták alá a megjelenésről szóló szerződést.

Kim Kardashian Forrás: Instagram

A rapper szerint Kardashian anyja, Kris Jenner szervezte meg az egészet, miután a pár azzal viccelődött, hogy Paris Hilton után nekik is kéne készíteniük egy szexvideót. Jenner állítólag ezt kimondottan jó ötletnek tartotta, ő volt az első, aki komolyan vette, és után bátorította is a lányát.

Ray J Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Paras Griffin

Ray J arról is beszélt, hogy nem igaz, hogy lenne nála egy másik, eddig még nem publikált felvétel is, Kardashian hiába "retteg" attól, hogy megjelenik egy ilyen. A férfi azt állítja, hogy az eredeti videó sem volt soha nála, Kardashian őrizte az ágya alatt egy cipősdobozban – miközben ő még Kanye Westnek is átadott annak idején egy merevlemezt, amelyen a Kardashiannel közös fotói voltak, holott azokban nem volt semmi kompromittáló.