Ördög Nórától Tóth Andiig: magyar sztárok teljesen meztelenül a fürdőkádban - képek

Vágólapra másolva!
A szexi fotókat különösen kedvelik a rajongók, a sztárok egy része pedig mindent meg is tesz azért, hogy népszerű maradjon a közösségi oldalakon: ha kell, még egész intim helyzetekben, akár fürdés vagy zuhanyás közben is megmutatják magukat - sejtelmesen, a habok takarásában. Horváth Évát többször láthattuk már így, de a habok közé merült Ördög Nóra, Metzker Viki és Opitz Barbi is.
Vágólapra másolva!

Horváth Éva

A Balin élő modell többször megmutatta már magát fürdés közben, a legutóbb épp a napokban készült róla egy ilyen felvétel egy szabadtéri fürdőkádban.

"Hosszú napunk volt. Jól esik egy picit ejtőzni a kádban" - írta egy korábbi, szintén fürdőkádas képe mellett, ami már a szigeten készült róla.

Az egykori szépségkirálynő tavaly a szállodai szobájukból osztott meg egy szexi képet a rajongóival: akkor meglehetősen merészen indította a reggelt, é egy teljesen meztelen, fürdőkádas képen mutatta meg magát.

Ördög Nóra

A TV2 műsorvezetője a napokban bemutatott videóján egy hatalmas kádban merült el, de nem a habok, hanem a virágok között, miközben gyerekei még több virágot dobáltak rá. A kamera túloldalán a férje, Nánási Pál állt, így igazi családi programot csináltak a forgatásból.

Mihalik Enikő

Nem rejtőzött el a habok alá Mihalik Enikő, akiről meztelenül, a fürdőkádban készültek szexi képek. A modell tavaly nyáron adott életet az első gyerekének, azóta főleg az anyasággal kapcsolatban készít tartalmakat a rajongóknak, de sokan nagyon örülnek, hogy ilyen fotókat is újra mutat magáról.

Lapozzon, nézze meg a meztelen Tóth Andit, Opitz Barbit és a többieket is!