Gáspár Győző szerint a magyar sztárok fele beteg

Gáspár Győző, Győzike
Vágólapra másolva!
Gáspár Győző depresszióval és pánikbetegséggel küzd, de szerinte ezzel nincs egyedül a magyar sztárvilágban.
Vágólapra másolva!

Gáspár Győző a Pesti TV műsorában, a Late Night Lattéban vendégeskedett, ott mesélt a betegségéről, amit a nézők vasárnap este láthatnak majd.

Gáspár Győző, Győzike Forrás: LifeTV

Mint írtuk, Gáspárt két öngyilkossági kísérlet után a pszichiátrián is kezelték, depresszióval és pánikbetegséggel küzd. "Azt üzenem mindenkinek, aki a pánikbetegség tüneteit tapasztalja magán, hogy forduljon orvoshoz, ne húzza el úgy, mint én! Nekem van egy alapbetegségem, ami kezdődött a depresszióval. 2005-ben mi voltunk a legsikeresebbek, a legnagyobb sztárok, akik nézettségi rekordokat döntögettünk, és eközben nem volt mellettem senki. Se egy menedzsment, se senki, aki támogatott volna. Ezt a nagy sikert pedig én nem tudtam kezelni. Ezután jött, hogy a szüleim kitagadtak, a testvérem ellökött magától. Mindez felgyülemlett bennem" – mesélte most az okokról, amit a Ripost is idézett.

Győzike szerint nincs egyedül a betegségével a magyar sztárvilágban, csak mások nem merik felvállalni: "Magyarországon szerintem a közszereplők ötven százaléka abban szenved, amiben én, csak nem merik elmondani úgy, ahogyan én teszem. Amit nem is csodálok, hiszen én is kaptam rengeteg bántást" – magyarázta.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!