Hazugságokat állíthat a színész hagyatékáról Damu Roland családja

Damu Roland könyvbemutató
Vágólapra másolva!
Egyre nő a feszültség Damu Roland családtagjai között a színész hagyatéka miatt – ami egyelőre úgy tűnik, kizárólag csak hatalmas adósság – amiért nem akarnak közösen terhet vállalni a rokonok és egymás tudta nélkül állítanak ellentmondó dolgokat.
Vágólapra másolva!

Damu Roland sógornője értetlenül áll a színész unokaöccsének nyilatkozata előtt – melyet a Tények Plusznak adott – amely szerint annak kislánya örököl egy telket és egy lovat is édesapja után, erről azonban semmilyen hivatalos értesítést nem kapott sem az özvegy, sem a gyerek hivatalos gyámja.

Damu özvegyének testvére az állítólagos örökség miatt hivatalosan is segítséget kért, ugyanis a hagyatéki tárgyalás még nem történt meg, ezért nem tartja valószínűnek, hogy igazak a színész unokaöccsének állításai.

„Azért is hihetetlen számunkra ez az információ, mert semmilyen hivatalos papír nem érkezett hozzám, amiben a hagyatéki tárgyalásról tájékoztattak volna bennünket, ráadásul négy hónap telt el a halála óta" – nyilatkozta a Blikknek a színész sógornője.

Katalin azt is nehezményezi, hogy a színész családja nem mutat támogató hozzáállást és a félárván maradt kislány anyja viseli egyedül a hátramaradt adósság terhét, ami miatt napi 15 órákat kell dolgoznia, hogy gyerekét újra magához vehesse.

Damu Roland Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd