Berki Mazsi hallgatásba burkolózott férje tragikus halála óta, egyetlen bejegyzésben hozta ismerősei és követői tudomására, milyen érzések kavarognak benne, és egyúttal mindenkit megkért, hogy tartsák tiszteletben a család gyászidőszakát.

A bejegyzés óta nem adott hírt magáról Berki Krisztián özvegye, azonban komoly döntést kellett meghoznia a napokban, a történtek miatt. Kislánya születése után Berki Mazsi mélyebben kezdett foglalkozni a baba-mama témával, saját csoportot is indított a Facebookon és már régóta belekezdett egy tematikus tábor szervezésébe is.

A nagy sikerű csoport már majdnem tízezer taggal rendelkezik és szép számmal jelentkeztek a májusi időpontra hirdetett táborra is. Az özvegynek fájó szívvel, de le kellett mondania az eseményt férje halála és családja, valamint saját lelkiállapota miatt, így a tábort hirdető Facebook csoportban közleményt adtak ki és lemondták a meghirdetett dátumot. Egyelőre nem tudni, hogy később megrendezésre kerül-e az esemény, de azt ígerik a szervezők, hogy minden jelentkezőt meg fognak keresni a további részletekkel.

„Kedves Táborozók! Sajnos a pénteki tragédia miatt a tábor elmarad. A szállodával egyeztetve, a mai napon mindenkivel egyesével felveszik a kapcsolatot. Megértéseteket köszönjük!" – áll a csoportban közzétett bejegyzésben.