A színésznő épp forgatott, miközben kifosztották az öltözőjét

''Pretty Woman'' - Press Night - VIP Arrivals IDSOK Pretty Woman Theatre Model The Musical Pretty Woman The Musical Sheridan Smith One Person female happiness Smile No Glasses Eye Makeup Lip Makeup Vertical FASHION MUSICAL ADULT SMILING
Sheridan Smith attends the press night performance of ''Pretty Woman'' at the Piccadilly Theatre on March 2, 2020 in London, England. (Photo by Robin Pope/NurPhoto) (Photo by Robin Pope / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Kirabolták egy forgatáson Sheridan Smitht, az összes ékszere eltűnt a lakókocsijából.
Vágólapra másolva!

Kellemetlen élményről számolt be a közel 80 filmben és sorozatban látott Sheridan Smith: amíg egy új szérián dolgozott, az öltözőkocsiból elvitték az összes ékszerét.

Sheridan Smith Forrás: NurPhoto via AFP/Robin Pope/NurPhoto/Robin Pope

A brit színésznő a Skyjal forgatott London külvárosában, és a felvételek idejére a karakteréhez nem illő, saját ékszereit otthagyta a lakókocsijában – mire azonban visszaért, a holmija már fel volt túrva. Az esetről beszámoló The Sun magazin szerint nem voltak különleges ékszerek, amelyeknek lába kelt, de összességében így is több ezer fontot értek.

A lap megjegyezte, hogy nem ez volt az első ilyen eset mostanában Nagy-Britanniában: más forgatási helyszíneken is volt példa lopásra, nemrég például A korona kelléktárából tűnt el néhány drágább darab.