Berki Krisztián csupán néhány nappal halála előtt adta utolsó interjúját.

Berki Krisztián a Hot!-nak mondta el, hogy akárcsak az emberek többsége, ő is igyekszik mindig a jót mutatni magáról, de ez sajnos a hétköznapokban nem ennyire egyszerű. "Néha úgy érzem, a hogy a párkapcsolati küzdelemből nincs kiút" - mondta, hozzátéve, hogy ő mindig is tisztában volt azzal, hogy karaktere meglehetősen megosztó, a sok bántás mégis megviselte őt.

Megborultam akkor is, amikor a büntetőfékezésem miatt a lányom, Nati megkérdezte: Apa, ugye nem mész börtönbe?'Akkor mélyen magamba zuhantam, és rossz volt megélni, hogy férfiként nem gyengülhetek el, nem lehetek depressziós, nem eshet rosszul semmi! - fogalmazott Berki Krisztián. Elmondta továbbá, hogy úgy érzi, sok teher van a vállán, és képtelen volt felnőni. "Már soha nem lehetek gyerek, mert mindent nekem kell megoldanom, miközben gyermeklelkű csávó vagyok, és sokszor azt érzem, hogy itthon szeretnék néha az lenni, játszani és pihenni - mesélte.

Forrás: --

Akkor élt igazán nehéz időszakhoz, amikor második gyermeke, a kis Emma megszületett. Elmondta, hogy feleségének egészen addig ő volt az első, de a gyermek születése után nemcsak elmúlt ez az érzés, de inkább azt érezte, hogy egyre megromlik a kapcsolatuk. "A lelkem akkor van jól, ha a feleségem tisztel és szeret. Ha viszont azt érzem, hogy szálka vagyok a szemében, akkor nekem nagyon rossz" - mondta.