A magyar sztárok közül többen is vannak, akik szívesen mutogatják magukat pucéran: szexi képekkel bombázzák a rajongókat, akik közül sokan megbotránkoznak, mások viszont nagy örömmel fogadják a meztelenséget. Bódi Sylvi néhány éve ruha nélkül ugrált a friss hóban, Szabó Zsófi egy hatalmas ablak előtt meztelenkedett nemrég, de ledobta a ruháit egy jó kép miatt Vasvári Vivien, Szorcsik Viki, Mihalik Enikő és Varga Viktor új barátnője is.

Szabó Zsófi

A Jóban Rosszban egykori szereplője korábban nem mutatott sokat magából, ezért is lepett meg sokakat mikor egy teljesen meztelen képet tett közzé az oldalán. A napokban a Mátrában szaunázott, onnan posztolt: "Csendes reggel a Mátrában, amíg a legkisebb alszik" – írta a kép mellé, ami után rengeteg támadást kapott.

Az egyik hozzászóló élesen bírálta Zsófit, és arra kérte, hogy a magánélet ne legyen közügy, és az ehhez hasonló intim fotókat ne ossza meg senki sem magáról. "Ezt ne itt! Ebből ne csináljunk divatot" - áll a kommentek között.

Varga Viktor és barátnője

Varga Viktorról már régóta köztudott, hogy nagyon szereti a természetet és a természetességet, és előszeretettel botránkoztatja meg a rajongókat. A meztelenkedés sem áll távol tőle, de most nem csak magát, de az új barátnőjét is megmutatta ruha nélkül.

A páros a perui dzsungelt igyekszik közösen felfedezni, ezt pedig az idő nagy részében, az Instagram oldalukat elnézve, teljesen meztelenül teszik.

Mihalik Enikő

A modell oldalán korábban gyakran lehetett látni erotikus, szexi képeket, de volt, ami a szokásosnál is merészebbre sikerült: egy alkalommal az ablakba feküdt ki ruha nélkül.

A felvétel még a kisbabája születése előtt, New Yorkban készült, és egy kis hétvégi semmittevést, pihenést örökített meg a fotós, mint ahogy a rövid bejegyzésből kiderül.

Vasvári Vivien

A modell nemrég szakított a barátjával, akivel két válása után jött össze, és sokáig boldognak tűntek együtt. A kapcsolata ideje alatt sem volt szégyenlős, bikinis, fenékmutogatós, melltartó nélküli fotók sorjáznak az Instagramján.

Korábban előfordult, hogy teljesen pucér képpel rukkolt elő: ezen a felvételen például meztelenül ül a homokos tengerparton, mögötte a lenyugvó naptól vöröslik az ég.

Lapozzon, és nézze meg a többi meztelen sztárt is!