Beteges zaklató üldözi Kozso volt feleségét

Kozso
Vágólapra másolva!
Kádár Mónika már nem először él át hasonló félelmet, mint az elmúlt hetekben, ugyanis tíz évvel ezelőtt is zaklatta őt egy rajongója. Pár hete újra kezdődött számára a rémálom, egy másik férfire lett figyelmes, aki újabban követi őt és már a lakásánál is felbukkant.
Vágólapra másolva!

Kádár bevallása szerint egyedül él kisfiával, így nagyon fél attól, hogy a helyzet eldurvul. Először akkor figyelt fel a mániákus rajongóra, amikor egy forgatás után az épület előtt várakozott, majd akkor vált ijesztővé számára a szituáció, amikor a lakásánál is felbukkant az illető.

„Mikor észrevett, gyorsan eltűnt, később már nem zavarta, ha látta, hogy én is figyelem. Reménykedtem benne, hogy feladja, de sajnos azóta is zaklat. Olyan eset is volt, hogy

Egyedül élek a 11 éves fiammal, volt, hogy végső elkeseredettségemben a ház riasztóját is megnyomtam, de ez sem zavarta őt. Egyik alkalommal szembe kerültem vele, és egy virágcsokorral várakozott. Rettegtem kilépni az utcára" – mesélte az énekesnő a Borsnak.

A zaklató annyira nem zavartatta magát, hogy még a szomszédonak is feltűnt a kértelen bámészkodó. Azok hiába vonták kérdőre a férfit, felháborodva küldte el őket és azt állította az énekesnő párja, ezek után inkább Mónika vette kézbe a dolgot.

„Úgy döntöttem, jelzem felé, hogy ha nem tűnik el végleg, pórul fog járni.

máskülönben ráhívom a rendőrséget és feljelentem. Akkor sarkon fordult, és elment, de sajnos azóta is többször felbukkant" – tette hozzá Kozso volt felesége, akit nagyon megrémít a tehetetlenség.

Mivel korábban is érték hasonló atrocitások– egyszer halálosan megfenyegették, majd a nyílt utcán támadtak rá – ezért úgy döntött, ha kell, megvédi magát és elment önvédelmi tanfolyamra.

„Barna öves karatés leszek. Régen sokkal jobban féltem. Most egy pillanatra sem fogok gondolkodni, ha a helyzet úgy hozza, fel is használom a tudásomat" – zárta gondolatait a Zenebutik műsorvezetője.