Egyre nagyobb a baj Molnár Gusztávnál, összeroppant a színész

Molnár Gusztáv és felesége
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, a színész miatt rendőrt hívtak, mert a felesége, Molnár-Fazekas Vivien előtt azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz. Nyolc hónapja vették el tőle a fiát, Benedeket, amit egyre nehezebben visel.
Vágólapra másolva!

Molnár Gusztávék otthonához járőrök és mentősök is kiszálltak, miután a színész öngyilkossággal kezdett fenyegetőzni. A hatóságokat Molnár-Fazekas Vivien értesítette, mivel attól tartott, hogy nem tudja megállítani a férjét.

"Nagyon megijedtem, muszáj volt segítséget kérnem. Féltem, hogy nem tudom megállítani, nem akartam, hogy valami butaságot csináljon" - mondta a Storynak.

Facebook

Molnár-Fazekas Vivien szerint a férje nincs jól, szerinte a végső csapást az jelentette számára, amikor a kisfia, Benedek (akit jelenleg csak felügyelet mellett látogathat) azt mondta neki, hogy ugyanúgy szereti őt, mint a másik apukáját. "Hosszú hónapok óta nem hagyják, hogy édesapa legyen, az »új vagy másik apuka« gondolata pedig kés volt a szívében. Ez az egész rátelepedett az életünkre, mára mindketten beleroppantunk a gyerekért folyó harcba" - mesélte.

A színészt bipoláris depresszióval diagnosztizálták, jelenleg kezelés alatt áll. Pszichológushoz és pszichiáterhez is jár, ahová a neje is elkíséri. "Szerencsére a betegségemet felismertük, és kezeljük is, a családom nagyon sokat segít ebben. Talán ami a legnehezebb, az igazságtalanság, amivel nap mint nap meg kell küzdenem" - árulta el a színész.