Súlyos beteg lett a Sztárban sztár egykori versenyzője

Krizsán Lili
Vágólapra másolva!
Krizsán Lili a Sztárban sztár leszek! legutóbbi évadában bukkant fel, majd nem sokkal később kiderült róla, hogy súlyos táplálkozási zavarral küszködik. Az énekesnő őszintén vallott betegségéről és gyógyulásának folyamatáról és arról is, hogy orvosi segítséget kellett kérnie állapota miatt.
Vágólapra másolva!

Köllő Babett egykori mentoráltja ma már gyógyultnak mondhatja magát, már két hónapja, hogy végleg hazaengedték a kórházból, ahol súlyos anorexiája miatt szorult kezelésre. A fiatal énekes korábban beszámolt arról, hogy haza kellett költöznie Siófokra, annak ellenére, hogy viharos a kapcsolata szüleivel. Igaz édesanyja mindenben támogatta beteg lányát, de alapvető nézeteltéréseik azóta is megmaradtak.

Krizsán nem sokáig habozott és visszaköltözött a fővárosba, ahol most több lánnyal együtt lakik albérletben és a vendéglátásban helyezkedett el, hogy nappal tudjon a zenére koncentrálni. Kemény munkájának beérett gyümölcse, ugyanis a napokban jelent meg első saját szerzeménye, melyben az elmúlt időszak megpróbáltatásairól is énekel.

„Ez vagyok én, és ez a dal teljesen őszinte. Nem akarom, hogy valamire hasonlítson, olyan legyen amilyen én vagyok. Bennem ez a dal csak pozitív érzéseket kelt, én lezártam magamban ezt az időszakot, és felszabadít, amikor eléneklem.

– idézi a Blikk Krizsán Lili szavait, aki elmondta, ha bárki megkeresi hasonló problémával, szívesen segít, de ő már teljesen lezárta magában ezt az időszakot.