G.w.M elhagyott felesége őszintén elmondta, milyen most a kapcsolata férjével

Nagy Melanie
Vágólapra másolva!
Nagy Melanie hirtelen jött népszerűségét viharos válásának köszönheti, de már az elején leszögezte, hogy nem szeretne a médiában a magánéleti kérdéseikről beszélni. Hiába tervezte így korábban, az élet úgy hozta, hogy már többször is a nyilvánosság előtt vezették le férjével az egymás iránti feszültséget.
Vágólapra másolva!

Egy hónappal ezelőtt elég botrányos sárdobálás kezdődött a válófélben lévő pár között, ami állítólag a gyerekek láthatásának és a gyerektartás összegének kérdése miatt robbant ki. Nagy Melanie próbálja helyén kezelni a dolgokat, férje hirtelen természete ellenére is és nem a közösségi médiában reagálni az őt ért vádakra.

G.w.M és Nagy Melanie Forrás: Life.hu

A Life TV vendégeként őszintén elmondta, hogy még most sem rendeződött kapcsolata a rapperrel és – bár ő ezt nem szerette volna – a bíróságon kénytelenek rendezni a vitás kérdéseket. Továbbá reméli, hogy az idő majd elrendezi előbb-utóbb a helyzetet és lesz egy normális kerékvágás, ami szerint tovább élhetnek.

Egyébként egyre jobban érzi magát a bőrében, szereti a munkáját és már közös nyaralást is tervez a gyerekekkel. A műsorvezető Izraelbe szeretne visszatérni, ahol kisfia születése előtt járt utoljára. Elmondása szerint mindig is pozitív típus volt, aki az adott helyzetből próbálta kihozni a maximumot és így, 31 évesen már csak olyan dolgokra hajlandó, melyek számára is örömet okoznak.