Kulcsár Edina pár hónapja elismerte, hogy sokat hízott, bár annyira nem zavarta a dolog. Most azonban mégis úgy érezte, hogy ideje kicsit visszafogni magát, ezért komoly diétába kezdett.

Közösségi oldalán számolt be az aminap történt incidensről, mely egy étteremben történt a szerelmesekkel. A volt szépségkirálynő épp léböjtkúrát tart, hogy visszanyerje vékony alakját, párja erre nem igazán volt tekintettel.

Nem ritka az új párnál, hogy a családdal szerveznek közös programot, most épp egy étterembe tértek be ebédelni. A diéta miatt Kulcsár Edina nem ehetett semmit, mégis G.w.M hőzöngött az étel miatt, ugyanis szerinte túl kevés túrógombócot adott neki a személyzet.

"Ő kiborul a túrógombócon, én meg a léböjtöm 2. napján vagyok. Végignéztem egy üveg víz mellett, ahogy az egész család eszik" – panaszolta Kulcsár a bejegyzésben.

A modellt elég rosszul érintette, hogy párja nem volt tekintettel a diétájára és annak nehézségeire, hiszen mindenki boldogan falatozott, míg ő csak egy üveg vizet ihatott és mégsem panaszkodott – szúrta ki a Bors.