Mint megírtuk, Failoni Donatella kórházba került, miután balesetet szenvedett és eltörte a vállát.

Csütörtökön késő délután rakott ki egy sejtelmes fotót közösségi oldalára a legendás színész, Oszter Sándor lánya, Alexandra, mely szerint a székesfehérvári kórházban van. Rengetegen kezdtek el érte aggódni, ám hamarosan kiderült, hogy nem őt, édesanyját érte a baj, aki megbotlott és olyan szerencsétlenül esett el, hogy a vállcsontjából egy kis darabka levált, azaz orvosilag: eltört a válla.

Egy óvatlan pillanatban elestem, mert megbotlottam valamiben az előszobában. Félhomály volt, nem láttam jól, csak azt vettem észre, hogy elestem. Nem hívtam egyből segítséget, próbáltam egyedül megoldani, majd kicsit később azért szóltam a lányomnak, hogy ez történt. Egyből kocsiba pattant és rohant hozzám" - mesélte a Borsnak Donatella, aki Alexandrával együtt ment be a székesfehérvári kórházba.

Forrás: Facebook/Failoni Donatella

Az orvosok csakhamar megállapították, hogy a dolog nem műthető, így az özvegy levehető rögzítést kapott a töréséhez, ami kissé eltartja testétől a sérült területet.

Négy hétig ebben kell majd járnom és muszáj minden nap megtornáztatom. Kontroll után leszünk okosabbak, mikor majd látjuk, mennyi idő van még a teljes gyógyulásig – mesélte Donatella, aki nagy fájdalmakat élt át, azonban nagyon hálás a kórháznak a gyors segítségért, valamint a szakszerű és kedves ellátásért.