Sebestyén Katja egy horrorfilmben kapott szerepet.

A Sztárban sztár leszek! első évadának döntőse ezúttal nem énekesi karrierjéről számolt be, hanem új kihívásokkal néz majd szembe egy horrorfilm szereplőjeként.

A horrorfilmeket nem nagyon szeretem, mert rémálmaim vannak tőle. Mikor mások horrorfilmet akarnak nézni, akkor azt mondom, hogy délután nézzük meg ne este, mert este nem tudok tőle aludni. Az én karakterem nem lesz olyan horrorisztikus, bár egy egész gonosz tekintetű matektanár leszek Berki Patrik és Dénes Krisztián filmjében. Nagyon fiatal csapat, nagyon aranyosak, a Sztárban sztár leszek! ideje alatt rajongók voltak. Mondták, hogy van egy filmjük, a „Kísértés az erdő mélyén", már ilyen érdekes címe is van, azt gondoltam, felkaszabolnak majd benne" - mondta.

Forrás: GG Production

"Először anya szerepére kértek fel, de mivel várandós voltam, azt a szerepet végül valaki más kapta már. azt mondták, hogy annyira bírják a képemet, hogy legalább a matektanár szerepét vállaljam el. Olyan sztár feelinget csináltak körém, hogy úgy éreztem magam, mint egy világsztár. Maga a színészkedés nem áll távol tőlem, bár gyerekkoromban, meg kamaszkoromban letudtam már, a filmszínészet pedig nagyon távol áll. Nehéz a hétköznapi lelkiállapotot félretenni" – mesélte az énekesnő az Ébredj velünk! műsorában, aki elárulta, hogy előreláthatólag februárban lesz megtekinthető a film.