Apja betegsége miatt tanul tovább Gáspár Győző kisebbik lánya

Gáspár Győző, Győzike
Vágólapra másolva!
Gáspár Győző és Bea kisebbik lánya kerüli a rivaldafényt, melyben szülei és nővére élnek. Szakmát is ezalapján választ magának, melyben nagy szerepet játszott apja mentális problémája, ugyanis a családfő évek óta pánikbetegségtől és depressziótól szenved.
Vágólapra másolva!

Gáspár Virágot kislányként ismerte meg az ország, amikor a házaspár és lányaik egy ország szeme láttára élték mindennapjaikat. Gáspárék kisebbik lánya amint tehette, kivonta magát a szereplésekből és azóta is védi magánéletét. Virág idén érettségizik, az írásbelin már túl van, és már nagyon várja, hogy egyetemre menjen.

„Jelentkeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológia szakára, és bízom benne, hogy elég lesz a pontom ahhoz, hogy fel is vegyenek, mert érdekel az emberi lélek és szívesen foglalkoznék ezzel a jövőben – árulta el a Bors érdeklődésére Gáspár Virág, aki azt is bevallotta, hogy mi motiválta döntésében.

„Alapvetően érdekel az orvostudomány, különösen az emberi elme és a lélek. Izgalmasnak találom, hogy milyen sokszínűek vagyunk, mégis valahogy egyformák. Persze apám miatt is szeretnék pszichológus lenni, hiszen régóta látom, mit művel vele a mentális betegsége. Rengeteget beszélek vele erről. Nemrég pedig vettem neki egy pszichológiával foglalkozó könyvet, ami egyébként nagyon tetszik is neki.

– zárta gondolatait Gáspár Győző kisebbik lánya, aki reményei szerint párjával hamarosan a fővárosba költözik, hogy folytassa tanulmányait.