Egyes hírek szerint már megtörtént a múlt hét pénteken meghalt médiasztár boncolása, így a családnak minél előbb szembe kell nézni az elkerülhetetlennel és megszervezni a 41 éves Berki Krisztián temetését.

A család még sokkos állapotban próbálja feldolgozni a történteket, azonban hamarosan kénytelenek lesznek eldönteni, hogyan szeretnék végső nyugalomra helyezni Berki Krisztiánt. A férfi édesanyja, Júlia magához közel szeretné tudni fiának földi maradványait, így ő Tatabányán képzeli el a búcsúztatást, ahol a médiasztár a gyerekkorát töltötte.

Jó lenne, ha itt nyugodna a közelünkben, hiszen tatabányai gyerek volt, de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat" – mondta Júlia a Blikknek.

Egy családhoz közeli ismerős azt is elárulta, hogy Berki özvegye most családjánál próbál vigaszt találni, és egyelőre még nem áll készen nyilatkozni, de valószínűleg Esztergomban szeretne misét a halott férje tiszteletére. A lap értesülései szerint már Berki boncolása is megtörtént, viszont a toxikológiai jelentésre még várnak a szakemberek.

Berki Krisztián és özvegye, MazsiForrás: Berki Mazsi