Jill Justiniani és Erin Cheplak egypetéjű ikerpár, saját bevallásuk szerint mindent szinkronban csináltak életük során, de erre sosem számítottak.

A 30 éves nővérek szerencsés csillagzat alatt születhettek, hiszen sokat viccelődtek azzal, hogy milyen jó móka lenne egyszerre gyereket várni, ami végül össze is jött számukra. Azonban az sosem fordult meg a fejükben, hogy ugyanazon a napon születnek majd gyerekeik, mert arra nagyon kevés az esély.
A sors fintora, de még ez is megtörtént, ráadásul mind a ketten fiú gyereknek adtak életet.

Az ikrek elmondása alapján Jillnek tervezett császármetszése volt beütemezve május 5-re, míg Erin május 10-re várta kisfia érkezését. Jill már a kórházban feküdt, mikor Erin magzatvize elfolyt és még ő maga sem hitte el, hogy ez megtörténik. Gyorsan felhívta férjét és testvérét is, akiknek szóról szóra ugyanazt mondta: Oké, szóval nem viccelek, de egészen biztos, hogy elfolyt a magzatvizem.

A férje hazasietett a munkából, hogy kórházba vigye vajúdó feleségét, nővére csak annyit reagált, hogy rendben, a kórházban találkoznak. Még közös szobát is kapott az ikerpár, így egész nap támogathatták egymást.  A kisfiúk az esti órákban jöttek világra, Oliver – Jill babája – érkezett előbb. Majd pár órával később Erin kisfia, Silas is megszületett, grammra pontosan ugyanazzal a súllyal és ugyanakkora hosszal, mint unokatestvére – írja a People magazin.