Lánya megszólalt a népszerű énekesnő drámai haláláról

Ashley Judd Naomi Judd
HOLLYWOOD, CA - MARCH 18: Recording artist Naomi Judd (L) and actress Ashley Judd attend the Premiere of FilmDistrict's "Olympus Has Fallen" at the ArcLight Cinemas Cinerama Dome on March 18, 2013 in Hollywood, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Ashley Judd édesanyja, Naomi Judd múlt hónap végén – április 30-án – saját kezűleg vetett véget életének, ugyanis súlyos mentális problémákkal küzdött már régóta. Lányát nagyon megviselték a történtek, a héten egy interjúban mesélt az előzményekről.
Vágólapra másolva!

A country énekesnő, Naomi Judd súlyos mentális problémákkal küszködött, sajnos legyőzte őt betegsége. Lánya úgy döntött nyilatkozik a halálesettel kapcsolatban, mielőtt más teszi meg helyette.

Mivel nem akarjuk, hogy pletykáljanak róla, ezért megosztom veletek az információt, hogy fegyvert használt;

– nyilatkozta az 54 éves színésznő, majd folytatta – Ez egy olyan információ, ami nagyon kényelmetlenül érint minket, de megértjük, hogy most olyan helyzetben vagyunk, hogy ha mi nem, akkor valaki más fogja elmondani helyettünk" – idézi a People.

A színésznő hozzátette, hogy a 76 éves édesanyját végig támogatták, látták és meghallgatták a szenvedését, de amikor mentális betegségekről beszélünk nagyon fontos, hogy különbséget tudjunk tenni – a betegség által érintett – szeretteink és a betegség között, ami nagyon valóságos, hazug és veszélyes.

Naomi Judd és két lánya, Ashley és Wynonna Judd Forrás: WireImage/Theo Wargo

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a 116-123 ingyenes lelki elsősegély-számot!