Feltámad sok százezer magyar tévéző kedvenc sorozata, a Rém rendes család

Egy rém rendes család
Vágólapra másolva!
A Married... with Children újra képernyőn lehet, kérdés, mit szól hozzá Katey Sagal, Ed O'Neill, Christina Applegate és David Faustino.
Vágólapra másolva!

A Sony Pictures Television már egy ideje dolgozik egy újabb Rém rendes család-on, és a Deadline szerint már nagyon közel a döntés. Még nem világos, hogy a régi szereplőkre épülő újabb szériát mely tévétársaság vagy streamingóriás veszi meg, de a szaklap szerint a Fox, a Hulu vagy a Peacock az esélyes. Ha létrejön, itthon is biztosan láthatjuk majd, mert a külföldi szituációs komédiák közül egyedül a Jóbarátok tudott annyira népszerű lenni Magyaroszágon, mint a cinikus cipőboltos és a kényeskedő, gunyoros feleségének családja.

Egy rém rendes család Forrás: Instagram

A Married... with Children 1987 és 1997 között futott a FOX csatornán, kiváló nézettséggel. A nőgyűlölő Al Bundy (O'Neill), a lusta Peggy (Sagal), a cicababa, de buta Kelly (Applegate) és a mindig kanos Bud (Faustino) a szitkom-történelem ikonikus figurái lettek, a csapatból jóformán mindenki világsztár lett, csak Faustino nem kapott olyan sok munkát később.

Az új sorozat igazán akkor lenne érdekes, ha azt mutatná meg, hogy élnek a szereplők ma, de valószínűleg a régi helyzetek és fizimiskák köszönnek majd vissza, ez ugyanis animációs széria lesz.