Közös fotókat mutatott Hollywood új álompárja

The big bang theory SQUARE FORMAT
The big bang theory Serie TV Saison 8 2014 Episode 4 The hook up reverberation Jim Parsons Kaley Cuoco Johnny Galecki Melissa Rauch Simon Helberg Kunal Nayyar Collection Christophel © Chuck Lorre Productions / Warner Bros Television
Vágólapra másolva!
Újabb sztárpárnak örülhetnek a rajongók, ugyanis a múlt héten jelentette be az Agymenőkből ismert Kaley Cuoco, hogy – második válása után – ismét rátalált a szerelem.
Vágólapra másolva!

Cuoco új párja sem ismeretlen a közönség számára, hiszen ismert színész rabolta el a színésznő szívét. A 39 éves Tom Pelphrey az Ozark című sorozatban játszotta Ben Davis – a női főszereplő skizofrén testvérének – szerepét, mellyel óriási sikert aratott. A 36 éves Kaley Cuoco és új párja nem sokat árultak el kapcsolatukról, így nem tudni hol és hogyan ismerkedtek meg és azt sem, hogy mióta vannak együtt.

Kapcsolatukat nagyjából egy hete hozták nyilvánosságra, melyre igazán kreatív módot találtak, ugyanis hivatalos Instagram-oldalukon osztottak meg egy közös fotóikról készült képet, melyet egy padra helyeztek. A sejtelmes bejegyzés után most több közös fotót is mutattak a követőknek az együtt töltött pillanatokról, melyek alapján úgy tűnik, hogy élvezik egymás társaságát és nagyon boldogok együtt.