Kulcsár Edina és elhagyott férje sokat vitáztak a pénzen a válás kapcsán

Kulcsár Edina Szabó András Csuti
Vágólapra másolva!
Egy – a párhoz közelálló – ismerős árult el részleteket arról, hogyan áll most Kulcsár Edina és elhagyott férjének válópere.
Vágólapra másolva!

A neve elhallgatását kérő bennfentes elmondása szerint a bíróságon kívül is sikerült megegyeznie a házaspárnak, akik eleinte nagyon eltérő nézőpontokat képviseltek, egyedül a gyerekek felügyeletének kérdésében voltak azonos állásponton.

„Nem ment egyszerűen az egyezkedés, hiszen az első hetekben sok volt a fájdalom és a szomorúság. Ilyenkor az ember hajlamos arra, hogy elvigyék az érzelmei, nehéz tárgyilagosnak maradni, így Edina és Csuti megbeszélései sem zajlottak problémamentesen.

azt az első pillanattól kezdve egyértelművé tették, hogy a három és fél éves Medox és a kétéves Nina az első, őket közösen nevelik majd tovább, bármi is történjen" – árulta el a Borsnak egy közeli ismerős, aki szerint a felek többször ültek le egymással egyeztetni, mire sikerült végül megállapodni.

A vitás feleknek olyan kérdésekben is dűlőre kellett jutni, mint a nemrég felépített, 150 millióra értékelt családiház kérdése vagy a közös cég, melyből hatalmas összegek folynak be, de

úgy tűnik, ez is rendeződött. Így már csak a formaságok maradtak hátra a házaspár számára, hogy hivatalosan is elváltnak nyilvánítsa őket a bíróság.

Kulcsár Edina, Csuti tv2