Magyar slágerek éneklésére buzdítja a fiatalokat a TikTok-sztár

Hoffmann Richárd
Vágólapra másolva!
A fiatalokat szólítja meg Hoffmann Richárd színész és énekművész, akinek eltökélt célja a magyar kultúra és hagyományok népszerűsítése a fiatalok körében. Hoffmann missziója egyre nagyobb sikernek örvend, hiszen igazán leleményes megoldást talált arra, hogyan vonja be aktívan a célközönséget.
Vágólapra másolva!

A 28 éves színész sikeresen szólítja meg a közönségét, hiszen ért a mai fiatalok nyelvén és a megfelelő platformokat használja céljai eléréséhez. Számára nagyon fontos a magyar kultúra tudatos ápolása, melyet elsősorban a magyar nóták és slágerek népszerűsítésével képzel el. Ennek megvalósítása érdekében létrehozott egy TikTok-oldalt, mely manapság a fiatalok legnépszerűbb közösségi média felülete.

@enekeljvelem

Az Énekelj velem! nevezetű oldalon, Hoffmann népszerű magyar slágereket és nótákat is énekel és követőit is arra buzdítja, hogy bátran fakadjanak dalra, melyben ő lesz a segítségükre. A koncepció lényege, hogy egy gombot megnyomva bárki duettezhet a színésszel. A projekt már kitört az online platform keretei közül, ugyanis a múlt hétvégén lehetőség nyílt élőben is duettezni Hoffmann Richárddal, aki valószínűleg nem utoljára hirdetett hasonló eseményt.