1,5 milliárdja volt a sztárnak, amikor meghalt, mégis gyűjteni kezdtek a temetésére

Kevin Samuels
Vágólapra másolva!
Gyűjtés indult Kevin Samuels temetésére, pedig a youtuberként is ismert életvezetési tanácsadónak 4 millió dollár - 1 474 880 000 fotint - körül mozgott a vagyona, amikor meghalt. A család is meglepődött, de hamar kiderült, hogy miről van szó.
Vágólapra másolva!

Meglepő kezdeményezés indult a GoFundMe adománygyűjtő oldalon, a nemrég meghalt Kevin Samuels temetési költségeit valaki a rajongóktól akarta összeszedni – amihez meg is lett volna a szükséges tábor, hisz az életvezetési tanácsadót csupán a YouTube-on másfél millióan követték.

Kevin Samuels Forrás: Instagram/Kevin Samuels

A gyűjtés azonban nagy felháborodást keltett, mivel Samuelsnek a halálakor is 4 millió dolláros vagyona volt, a család aligha szorult segítségre. Végül kiderült, hogy a család nem is hallott még a nőről, aki a gyűjtést indította, valószínűleg csalásról volt tehát szó.

Amint értesült a csalásról, a GoFundMe azonnal le is állította az oldalt – ahol egyébként alig pár száz dollár gyűlt csak össze. Az oldal állítólag felajánlotta a családnak az összeget, ők azonban nem fogadták el, így a pénzt visszautalják az adományozóknak.